If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Full Throttle Speed Tech Support > Standard MAF Translator Support > Buick Translator Support
User Name
Password
Home Online Store Product Manuals FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-24-2011, 11:15 AM
loneranger loneranger is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Location: East Longmeadow, MA
Posts: 1
Default Translator setting ?

I recently picked up an 87 GN that is completely stock except for a Translator 6.25 with LT1 MAF. Last night I popped the cover off the Translator and noticed that the DIP switches were set for an Extender chip while I have a stock chip in it. Would this possibly cause the car to stumble when giving it a decent amount of throttle? I would test it out myself but I have the car apart for some other mods. Just curious about what happens if the settings are wrong. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2011, 01:01 PM
TurboBob TurboBob is offline
Resident Mad Scientist
 
Join Date: Mar 2004
Location: Near Detroit
Posts: 7,625
Default

post all the switch and dial settings and the type of chip you have.

Bob
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:02 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Full Throttle Speed & Style All Rights Reserved