If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Full Throttle Speed Tech Support > Turbo Buick > Buick TR-6 Ignition System
User Name
Password
Home Online Store Product Manuals FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2012, 02:10 PM
admin's Avatar
admin admin is offline
Full Throttle Guy
 
Join Date: Feb 2004
Location: Clinton Twp. MI.
Posts: 1,405
Send a message via AIM to admin
Default TR-6 Ignition Support

You can get some questions answered here
__________________
When the student is ready, The teacher will appear
Reply With Quote
  #2  
Old 06-03-2015, 09:39 PM
sixftseven sixftseven is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2010
Location: Douglasville,GA
Posts: 14
Default

Hello Bob I purchased a tr6 last week and I just got the chance to install tonight. When i went to start the car in wouldn't crank. A code 13 came up I also check the cam sensor phase mode and the tach read 3100. The car ran good on the old module and coil. Can you please advise me on how to correct this issue? Thanks Robert

Last edited by sixftseven : 06-03-2015 at 09:45 PM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Full Throttle Speed & Style All Rights Reserved