If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Full Throttle Speed Tech Support > Scanmaster & PowerLogger Support > Buick PowerLogger & Scanmaster Support
User Name
Password
Home Online Store Product Manuals FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-02-2013, 08:19 PM
87WE4BOOSTED 87WE4BOOSTED is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Location: Oakland,CA
Posts: 4
Default Re-Installing Power Logger & Scanmaster

Why isn't any data showing on the scan master? Key on, the scanmaster shows the version of itself and version of the powerlogger. When I cycle through options I don't see any data coming in. All parameters are 0 except CLT which is -99 and Bst showing -32. The white wire is wired in on the PL's analog block in slot 7 and was removed from the orng at the ECM (ADDL). Could the main board to the ECM be bad. Or is there a way for me to trouble shoot this issue. Any help is needed and appreciated.

I'm currently running Scanmaster ver 2.2 w/ PLC 3.0.

Thanks!!
__________________
All bolt-ons!!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-08-2015, 05:05 PM
Pyro6 Pyro6 is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2010
Location: Marietta PA
Posts: 4
Default

Did you get an answer? Is it up and running?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Full Throttle Speed & Style All Rights Reserved