If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Full Throttle Speed Tech Support > MAF Translator Pro > TunerPro Talk
User Name
Password
Home Online Store Product Manuals FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2012, 08:37 AM
Bmettie Bmettie is offline
Regular
 
Join Date: Jun 2010
Location: Palm Bay,FL
Posts: 32
Default Help flipping the MAP Axis in TunerPro

Does anyone know who to "flip" the MAP axis values on the VE table? I'm trying to get 00Kpa low on the table and 320Kpa to the top. I went in the XDF and edited the header appropriately, customized my "VE Table Custom MAP Axis", using excel I flipped the table and copy'd it over. Tracing is correct going from the top/left of the table, down to the bottom/left.

But I look at the VE sig on the monitor and it still thinks its on the original axis taking data from the old cell location which is now at ~90VE with the MAP axis correct and the tracing bubble correct showing its should be ~55VE.

If I don't edit the xdf header and change the custom MAP axis table then only the user tune VE table changes. If I make the appropriate changes in the user tune VE table with the MAP axis changed, it only changes the same CELL location on the VE table not the correct MAP/RPM location.

I've searched around and ~98% of all VE tables I see posted are orientated how I would like it, 00 Kpa low and 320 Kpa high. What am I doing wrong here? I though I had everything covered but obviously I forgot something, I'm going to feel stupid when someone tells me the answer because its probably something simple. Thanks

Last edited by Bmettie : 02-26-2012 at 08:42 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2012, 10:44 AM
TurboDave's Avatar
TurboDave TurboDave is offline
I spend too much time here
 
Join Date: Apr 2004
Location: Seymour, TN
Posts: 1,330
Send a message via MSN to TurboDave
Default

You need not go to all that trouble. It's very simple to do as you want.

pull up your VE table in Translator Pro.... Click TOOLS, then preferences, and the GENERAL tab....find the "revers rows" check box near the upper right and check that box. Then click apply. This will reverse the entire table so low loads are on the bottom going up the table to high loads on top, and the ve table data follows..
__________________
TurboDave EWCS(SW) USN (Ret.) (1965-1988)
Email us
Sevierville, TN
TranslatorPro MAFless fuel, spark, boost and fuel pump management

Now using SD2 system.

86 GN(TranlatorPro/ExtenderPro on speed density w/boost and fuel pump control,PLX-WB)
87 GN(stock, for show)
01 Excursion LTD 7.3L PSD(Power Stroke Diesel), Turbo, 4X2 (big puller)
12 Lincoln MKT, 3.5V6 Twin Turbo Ecoboost 365HP (driver)
Reply With Quote
  #3  
Old 02-26-2012, 11:01 AM
Bmettie Bmettie is offline
Regular
 
Join Date: Jun 2010
Location: Palm Bay,FL
Posts: 32
Default

Thanks Dave, that was exactly what I wanted to do. As usual I over engineered my issue. Shame on me!

Last edited by Bmettie : 02-26-2012 at 11:04 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:27 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Full Throttle Speed & Style All Rights Reserved