If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Full Throttle Speed Tech Support > Scanmaster & PowerLogger Support > General Scanmaster Questions
User Name
Password
Home Online Store Product Manuals FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-23-2013, 05:26 PM
poppy1440 poppy1440 is offline
Regular
 
Join Date: Jan 2010
Location: louisiana
Posts: 35
Default scan master display

Hello
Scan master has been connected for years and working great til abk ut a konth ago
Now the display only shows all 888888 and will not got off when key is off
I checked the connections and they are fine
Black to ground
Red to fused key on power wire
Third wire connected to powerlogger block
Any help will be appreciated
Thanks
__________________
86 gn. 9" kenne belle air filter, stock location stretch intercooler, 3" exhaust, scan master, walbro 340m hot wired, adjustable wastegate, 60 lbs injectors, Razors' alky kit, adjustable fuel pressure reg, ta49, tt 6.0 chip, powerlogger, plx-afr, mt 275/50r15 et streets. new rebuild back to stock. 2800 pro torqe stall,erson 208 cam,Dave Husek Transmission.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Full Throttle Speed & Style All Rights Reserved