If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Full Throttle Speed Tech Support > Scanmaster & PowerLogger Support > General Scanmaster Questions
User Name
Password
Home Online Store Product Manuals FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-01-2010, 06:53 PM
dvernst dvernst is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Location: Illinois
Posts: 7
Default Scanmaster w/ Powerlogger

Yesterday my my Scanmaster kept having a dot show up on the bottom. Sometimes the dot would flash, and sometimes it would stay on. It was doing no matter which screen I was on.Like the coolant temp would read 1.67. Seemed to be working o.k. though Any one else have this problem? Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2010, 10:27 PM
TurboBob TurboBob is offline
Resident Mad Scientist
 
Join Date: Mar 2004
Location: Near Detroit
Posts: 7,625
Default

what are your recording triggers set to in the PowerLogger?

Bob
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2010, 10:32 PM
dvernst dvernst is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Location: Illinois
Posts: 7
Default

Tps at 3 volts...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:30 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Full Throttle Speed & Style All Rights Reserved