If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Full Throttle Speed Tech Support > MAF Translator Gen 2 > GEN 2 General Discussion
User Name
Password
Home Online Store Product Manuals FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2012, 06:58 PM
twinchargedsupra twinchargedsupra is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2012
Location: Ohio
Posts: 2
Default logging issues

First post here, I've been using the gen II since it came out although I'm just now getting around to data logging with it.

Right now all I'm getting is ALDL: not connected, although I can establish a connection with the unit. I followed Bob's thread on setting up the TunerPro and have everything set as he has posted.

Any help would be great.

Thanks,
Jesse
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2012, 12:42 PM
TurboBob TurboBob is offline
Resident Mad Scientist
 
Join Date: Mar 2004
Location: Near Detroit
Posts: 7,625
Default

what version tunerpro are you using?

Bob
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2012, 10:57 PM
twinchargedsupra twinchargedsupra is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2012
Location: Ohio
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by TurboBob
what version tunerpro are you using?

Bob
I am using the 4.14 version.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-02-2012, 11:44 PM
TurboBob TurboBob is offline
Resident Mad Scientist
 
Join Date: Mar 2004
Location: Near Detroit
Posts: 7,625
Default

possibly the ads file is not right. If you have tunerpro save the ads file is puts in the wrong baud rate.

with tunerpro not running, right click on the ads file and open it in Notepad, look for the baud rate, it should be 19200. If it is 8192, change it to 19200 and save it.

let me know if that helps.

Bob
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:54 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Full Throttle Speed & Style All Rights Reserved