PDA

View Full Version : Scanmaster w/ Powerlogger


dvernst
05-01-2010, 07:53 PM
Yesterday my my Scanmaster kept having a dot show up on the bottom. Sometimes the dot would flash, and sometimes it would stay on. It was doing no matter which screen I was on.Like the coolant temp would read 1.67. Seemed to be working o.k. though Any one else have this problem? Thanks

TurboBob
05-01-2010, 11:27 PM
what are your recording triggers set to in the PowerLogger?

Bob

dvernst
05-01-2010, 11:32 PM
Tps at 3 volts...